12 April 2012

Pengerusi Lembaga Pengarah USIM

Adalah dimaklumkan bahawa Yang Berhormat Menteri Pengajian Tinggi telah bersetuju untuk melantik:

Y.Bhg. Profesor Emeritus Tan Sri Dato' Dr. Abdul Shukor Hj. Husin

sebagai
"Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)"
   
Berkuatkuasa Mulai 1 April 2012

Pihak Pengurusan Tertinggi serta seluruh warga USIM
mengucapkan tahniah kepada Y.Bhg Tan Sri di atas pelantikan tersebut
dan sekalung penghargaan  kepada:

Y.Bhg. Tan Sri Dr. Mohamad Yusof Hj. Md Noor
di atas segala sumbangan dan jasa  selaku Pengerusi Lembaga Pengarah Usim yang pertama.

Sekian.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Baguslah lantik orang lama atau orang dalam.Jimat duit USIM yang ciput ini.Nak bayar Profesor luar pencen (yang entah kenapa IPTA dia tak mahu sambung kontrak dia,lalu USIM kutip)gaji RM 16,000,pastu minta kenaikan tahunan lagi.

Cukuplah pengalaman USIM kutip 2 orang yang buat busuk kat USIM;

1.NOR yang dikutip dari pameran di KLSentral.
http://yasminnorhazleenabahari.wordpress.com/

2.ex-Dekan Inovasi yang setelah masuk USIM ada duit lebih (dapat gaji Prof penuh,kereta free), pergi kahwin kat sempadan dengan lelaki?

cukup-cukuplah kutip orang luar nak terajui USIM ni.Kalau Prof pencen ni bagus, IPTA dia tak akan lepaskan dia.

Tanpa Nama berkata...

Tahniah juga pada seorang warga lama FST yang baru kenaikan Prof Madya semalam. Dengan bajet USIM yang sikit/ciput/miskin ini,harap LPU korek-koreklah orang lama USIM/KUIM untuk diberikan pengiktirafan. Jangan asyik beri pangkat pada orang baru yang pindah masuk USIM semata-mata sebab husband/wife tiba-tiba kena bertukar kerja ke KLIA ke,Lembah Klang ke.(ada yang lepas tu merengek bermasalah komitmen sebab husband pindah lagi ke negeri lain,sedangkan USIM dah beri dia pangkat lebih besar dari IPTA lama dia.)