14 Januari 2011

Maafkan Daku!!!

Maaf ye!!!! Post ini tak dak kena mengena dengan post sebelum ini. Maaf lah anda tersilap sangka. Kali ni UF nak biar anda berteka teki dan tertanya-tanya apa maksud post ini. Biarkan hidup anda diselubungi misteri.

Ia juga takdak kena mengena dengan orang lain... maksudnya bukan mengata orang daaa..... Hanya tentang UF ja.... Hanya Allah saja yang Maha Memahami apa yang tersirat di sebalik coretan ini...

Baru terfikir akhir-akhir ini kenapa setelah UF bagi "habuan", UF tak pernah pun buat tindakan susulan. Takkan nak biarkan macam tu ja... bukan satu dua tapi ramai walaupun taklah sampai sepuluh... tak boleh nak adjust dah...

Emmm.. apa yang patut UF buat ye.... dah la server down, kalau UF pi switch off lagi la lingkup.... Uiii takleh jadi ni... takpa-takpa masih belum terlambat... Rasa macam tak patut ja biaq tanggung sorang-sorang.... Kalau ada sokongan tu, kurang-kurang semangat tu datang balik dan lepas ni tak jadi dah macam dulu... harap-harapnya laaa...

Ye lah... UF kena cuba dulu... kalau tak cuba mana la nak tahu menjadi ke tak.... maafkan dakuuuu.... Ya Allah berikan kesempatan kepada ku untuk melangsaikan hajat ini...

post dah abis daaa....

Nota penting: kalau anda mengaji kitab nahu "Matan al-Ajrumiyyah"... yang dikatakan "al-kalam" ialah: huwa al-lafzu al-murakkab al-mufidu bi al-wad'i...

Jadi post ini adalah lafaz yang murakkab tapiiiii la yufidu syai'an pada pandangan anda... namun yufidu syai'an pada UF.... jadi ia tidak boleh dianggap "kalam" pada pandangan anda, namun ia adalah "kalam" pada UF... tak paham??? kena mengaji kitab tu dulu lah jawabnya.... hehe

Tiada ulasan: